Żelatyna Żurawinowo-Pomarańczowa
Żurawinowo-pomarańczowa forma żelatynowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 230 kalorii, 14g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pomarańczy mandarynkowych, cukru, żelatyny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Żelatyna Żurawinowo-Pomarańczowa, Żelatyna Żurawinowa Forma, oraz Żelatyna Żurawinowo-Ananasowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 2 szklanki soku do dużej miski.
Posypać żelatynę i odstawić na 5 minut.
W rondlu połączyć 2 szklanki pozostałego soku z cukrem.
Umieścić na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, i doprowadzić do duszenia, o 7 protokół.
Wlać rozgrzany sok na mieszaninę żelatyny i mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać pozostałe 2 szklanki soku.
Lekko spryskać patelnię 10-cup Bundt sprayem do gotowania.
Wlać 1 szklankę mieszanki soku i przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 25 protokół. Połowę pomarańczy rozrzucić na wierzchu i wlać jeszcze 2 szklanki mieszanki soku. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 35 protokół. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną pomarańczy i soku. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie i całkowicie ustawić, co najmniej 4 godziny.
Gdy będziesz gotowy do podania, delikatnie odciągnij żelatynową formę od krawędzi patelni i odwróć na talerz do serwowania.