Żeberka pieczone Dijon en Croute
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Rib Roast Dijon en Croute spróbować. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 25g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje $2.85 za porcję. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz beef rib eye pieczeń, szary musztarda Poupon dijon, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Z Żeberka Jagnięcego Dijon, Pieczeń Warzywna Dijon, oraz Pieczony Kurczak W Sosie Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieścić mięso na półce w patelni do pieczenia.
W międzyczasie gotować i mieszać grzyby, szalotki i czosnek w maśle na dużej patelni na średnim ogniu 3 min. albo do przetargu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z musztardą; odstawić.
Połączyć bułkę tartą, popękane ziarna pieprzu i bazylii.
Rozprowadzić mieszaninę musztardy na mięsie; posypać mieszaniną okruchów chleba.
Piec 15 min. lub do średnio rzadkiego (145f) lub pożądanej doneness, tenting mięsa folią pod koniec czasu pieczenia, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu Skórki.
Odstawić 15 min. przed krojeniem do podania.