Żeberka Klonowe
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Klonowe żeberka mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1530 kalorii, 80g białka, oraz 96 g tłuszczu każdy. Na 6,76 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku w proszku, syrop klonowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Klon-Szkliwione Żeberka, Żeberka Wieprzowe Pieczone W Klonie, oraz Ono Spareribs.
Instrukcje
Przynieś żeberka i wodę do przykrycia do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Umieść żebra na lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Wymieszać syrop klonowy i 5 kolejnych składników; zalać żeberkami.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę.
Grillowane klonowe żeberka: żeberka gotować zgodnie z zaleceniami; odcedzić. Przygotuj ogień, układając węgiel drzewny lub skały lawy na 1 stronie grilla, pozostawiając drugą stronę pustą. Wieszak z natryskiem do gotowania i miejsce na grillu. Ułóż żeberka na pustej stronie i grilluj, przykryte pokrywą grilla, 1 godzinę i 30 minut, fastrygując od czasu do czasu sosem.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy słodkiego wina ryżowego Kikkoman Aji-Mirin.