Żeberka Duszone Miodowo-Piwne
Żeberka duszone miodowo-Piwne to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1123 kalorii, 89g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet cydr, sól, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka Duszone W Piwie, Żeberka Duszone W Piwie Z Małż, oraz Żeberka duszone w piwie z Gremolatą pomarańczową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, pieprz i sól; przetrzyj żeberka.
Umieść żebra od strony dołu na stojaku w dużej płytkiej patelni do pieczenia.
Połącz piwo z octem; polej żeberka. Łyżka trochę mieszanki piwa nad żeberkami.
Przykryć szczelnie folią i piec w temperaturze 325° przez 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do 250°; piec 2 godziny dłużej lub do miękkości.
Zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania; używając długich szczypiec, lekko pokryj stojak do grilla.
Żeberka odpływowe. Grill, pokryte, na średnim ogniu przez 10-15 minut lub aż rumiane, toczenie i fastrygowanie od czasu do czasu z sosem barbecue.
Podawać z pozostałym sosem barbecue.