Żeberka Chrzanowo-ziołowe pieczone z sosem Grzybowo-czerwonym winem

Żeberka Chrzanowo-ziołowe pieczone z sosem Grzybowo-czerwonym winem
Jeśli 1,13 zł za porcję spada w budżecie, żeberka Chrzanowo-ziołowe pieczone z sosem Grzybowo-czerwonym winem mogą być niesamowite bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, grzyby cremini, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym, Polędwica Z Polędwicy Z Ziołami Pieczona W Kremowym Sosie Chrzanowo-Szczypiorkowym, oraz Czerwone Wino-Marynowana, Pieczona Polędwica Wołowa Z Kremem Ziołowo-Chrzanowym.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie odmierzone składniki w małej misce do połączenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Cięcie (
3
24-calowe kawałki sznurka kuchennego; odstawić.Opłucz pieczeń pod zimną wodą, aby usunąć fragmenty kości, osusz ją ręcznikami papierowymi i połóż na desce do krojenia. Podążając za linią kości, odetnij mięso od kości w 1 kawałku. Mięso natrzeć mieszanką chrzanu. Dopasuj mięso z powrotem do kości, pasując do pierwotnej pozycji. Zawiąż mięso na Kości za pomocą jednego kawałka sznurka między każdą kością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
WodaWoda
KościKości
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
Wyjmij pieczeń z lodówki i umieść na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę. W międzyczasie podgrzej piekarnik do 232° i ułóż stojak w dolnej trzeciej.Piecz wołowinę przez 45 minut. W międzyczasie przyciąć łodygi z grzybów i przeciąć je na pół; odstawić. Cebulę obrać i pokroić w ósemki przez koniec korzenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjmij patelnię z piekarnika. Rozsypać pieczarki, cebulę i rozmaryn wokół pieczenia, wymieszać, aby pokryć je w kapiących, i rozprowadzić je na równą warstwę.Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177° i piecz przez 45 minut. Wymieszać warzywa i kontynuować pieczenie, aż termometr instant-read włożony do środka pieczenia rejestry125 średnio rzadkie, o 30 do 45 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść pieczeń do deski do krojenia, namiot luźno z folią aluminiową, i pozostawić na co najmniej 20 do 30 minut. Tymczasem zrobić sos.Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć warzywa i rozmaryn z patelni do średniej miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać pieczone krople do małej żaroodpornej miski i wyrzucić po ostygnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść patelnię na 2 palnikach kuchennych na średnim ogniu. Powrót warzywa i rozmaryn na patelni, dodać wino, i gotować, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni, aż wino zmniejsza się o połowę, o 5 protokół.Zwiększyć ogień do średniej wysokości, dodać bulion wołowy, wymieszać, aby połączyć i doprowadzić do duszenia. Nadal dusić, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o około połowę, o 5 protokół. W międzyczasie Ustaw sitko o drobnych oczkach na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiecPiec
7
Wlać mieszaninę warzyw przez sitko i wyrzucić zawartość Sitka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
8
Umieść patelnię na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i zawirować w maśle 1 kawałek na raz, upewniając się, że każdy kawałek jest całkowicie stopiony przed dodaniem następnego. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Z pieczeni wyjąć Sznurek i kości, pokroić w plasterki i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn