Żeberka Chrzanowo-ziołowe pieczone z sosem Grzybowo-czerwonym winem
Jeśli 1,13 zł za porcję spada w budżecie, żeberka Chrzanowo-ziołowe pieczone z sosem Grzybowo-czerwonym winem mogą być niesamowite bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, grzyby cremini, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym, Polędwica Z Polędwicy Z Ziołami Pieczona W Kremowym Sosie Chrzanowo-Szczypiorkowym, oraz Czerwone Wino-Marynowana, Pieczona Polędwica Wołowa Z Kremem Ziołowo-Chrzanowym.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie odmierzone składniki w małej misce do połączenia; odstawić.
24-calowe kawałki sznurka kuchennego; odstawić.Opłucz pieczeń pod zimną wodą, aby usunąć fragmenty kości, osusz ją ręcznikami papierowymi i połóż na desce do krojenia. Podążając za linią kości, odetnij mięso od kości w 1 kawałku. Mięso natrzeć mieszanką chrzanu. Dopasuj mięso z powrotem do kości, pasując do pierwotnej pozycji. Zawiąż mięso na Kości za pomocą jednego kawałka sznurka między każdą kością.
Wyjmij pieczeń z lodówki i umieść na patelni.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę. W międzyczasie podgrzej piekarnik do 232° i ułóż stojak w dolnej trzeciej.Piecz wołowinę przez 45 minut. W międzyczasie przyciąć łodygi z grzybów i przeciąć je na pół; odstawić. Cebulę obrać i pokroić w ósemki przez koniec korzenia; odstawić.
Wyjmij patelnię z piekarnika. Rozsypać pieczarki, cebulę i rozmaryn wokół pieczenia, wymieszać, aby pokryć je w kapiących, i rozprowadzić je na równą warstwę.Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177° i piecz przez 45 minut. Wymieszać warzywa i kontynuować pieczenie, aż termometr instant-read włożony do środka pieczenia rejestry125 średnio rzadkie, o 30 do 45 minut więcej.
Przenieść pieczeń do deski do krojenia, namiot luźno z folią aluminiową, i pozostawić na co najmniej 20 do 30 minut. Tymczasem zrobić sos.Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć warzywa i rozmaryn z patelni do średniej miski; odstawić.
Wlać pieczone krople do małej żaroodpornej miski i wyrzucić po ostygnięciu.
Umieść patelnię na 2 palnikach kuchennych na średnim ogniu. Powrót warzywa i rozmaryn na patelni, dodać wino, i gotować, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni, aż wino zmniejsza się o połowę, o 5 protokół.Zwiększyć ogień do średniej wysokości, dodać bulion wołowy, wymieszać, aby połączyć i doprowadzić do duszenia. Nadal dusić, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o około połowę, o 5 protokół. W międzyczasie Ustaw sitko o drobnych oczkach na dużej patelni.
Wlać mieszaninę warzyw przez sitko i wyrzucić zawartość Sitka.
Umieść patelnię na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i zawirować w maśle 1 kawałek na raz, upewniając się, że każdy kawałek jest całkowicie stopiony przed dodaniem następnego. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Z pieczeni wyjąć Sznurek i kości, pokroić w plasterki i podawać z sosem.