Świąteczny wieniec z szynki i sera
Świąteczny wieniec z szynki i sera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 40. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, szynkę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Świąteczne Ciasteczka Z Wieńcem, Świąteczny Wianek Chex Mix® , oraz Świąteczny Wieniec Sałatkowy Caprese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj duży arkusz ciastek nieprzywierającym sprayem do gotowania. W dużej misce, połączyć ser, szynka, cebula i musztarda; dobrze wymieszać.
Oddzielić 1 puszkę ciasta na 10 herbatników; drugą puszkę zostawić w lodówce. Oddziel każde ciastko na 2 warstwy. Naciśnij każdą warstwę biszkoptu, aby uformować 3 1/2 cala okrągłego.
Umieść 1 zaokrągloną łyżkę mieszanki sera na każdej rundzie ciasta. Owinąć ciasto wokół mieszaniny sera, szczypanie krawędzi do uszczelnienia. Powtórz z pozostałą puszką ciasta i mieszaniną sera.
Ułóż 8 kulek, szew w dół i boki prawie się stykają, tworząc pierścień na rozpylonym arkuszu ciastek, pozostawiając 3-calowy otwór w środku. Ułóż 14 kulek, boki prawie stykające się, na zewnątrz pierwszego pierścienia. Ułóż pozostałe 18 kulek poza drugim pierścieniem.
Wieniec szczotkowy z ubitym jajkiem.
Piec w temperaturze 191°. przez 18 do 25 minut lub do złotego koloru. Ostrożnie przesuń wieniec z blachy cookie na 14-calowy talerz do serwowania.
Umieść wachlarz cebuli na środku wieńca.