Świeży makaron i cukinia z Ricotta Salata
Świeży Pastan i cukinia z Ricotta Salata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, fettuccine, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgery Z Salatanem Ricotta I Marynowaną Cukinią, Makaron po sycylijsku z bakłażanem, pomidorami i ricottą Salata (Pastan Alla Norma), oraz Cukinia, pomidorki Cherry i świeży makaron Ricotta.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody, aby zagotować na dużym ogniu.
Tymczasem cukinię pokroić w cienkie paski obieraczką do warzyw; odstawić.
Połączyć miętę i kolejne 5 składników w małej misce; odstawić.
Makaron gotować we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając cukinię w ostatniej chwili gotowania.
Odcedzić i przelać do dużej miski.
Wymieszać mieszaninę mięty, podrzucając do połączenia.