Meksykańska Lasagna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,81 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 758 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, pomidorów, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańska Lazania, Meksykańska Lazania, oraz Meksykańska Lazania dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotuj kiełbasę i mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż mięso się rozpadnie i nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Drenaż. Wymieszać jalapeo i następne 5 składników; gotować do całkowitego ogrzania.
3
Łyżka jedną trzecią sosu na dole lekko nasmarowane 13" X9 " naczynia do pieczenia; top z 6 tortille; posypać połową sera Cheddar. Góra z 6 tortillami; powtórz warstwy, kończąc tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser Cheddar
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Posypać serem Monterey Jack i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
5
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut. Top z awokado, w razie potrzeby.
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.