Pesto Ze Szparagów
Pesto ze szparagów to bezglutenowe i pierwotne przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przyprawę. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, oliwę z oliwek, szarą sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pesto Szparagi, Pesto Ze Szparagów, oraz Surowe Pesto Ze Szparagów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotowane szparagi pokroić na trzy części. Umieść w robocie kuchennym z bazylią, orzeszkami pinii, czosnkiem i solą i pieprzem, do smaku. Pamiętaj, że dodasz również parmezan, więc uważaj, aby nie przesadzić. Po uruchomieniu maszyny powoli dodaj filiżankę oliwy z oliwek. Gdy sos jest o konsystencji majonezu, ma wystarczająco dużo oleju. Puls w parmezanie. Cienkie z wodą, jeśli to konieczne, aby uzyskać gładkie, pikantne pesto.
Zeskrobać do miski lub słoika, przykryć i przechowywać w lodówce, aż potrzebne. Powinieneś mieć około 3 filiżanek. (Przechowuje około 2 do 3 dni, w lodówce.)