Świeże Ciasto Owocowe Bez Pieczenia
Need a deser wegański? Świeże ciasto owocowe bez pieczenia może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.78 za porcję. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, jagody, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, No Bake S ' mores Pie, oraz No Bake Almond Butter Pie.
Instrukcje
Dokładnie połączyć truskawki, jagody, maliny i jeżyny w misce. Wyjąć 3/4 szklanki mieszanych jagód i umieścić w rondlu z 1 szklanką wody i cukru; odstawić pozostałe jagody na bok. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i zmniejszyć ogień do średnio-niskiej.
Ubić skrobię kukurydzianą i 1/4 szklanki wody w misce, aż będzie gładka i wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej do gorącego syropu owocowego; mieszać, aż mieszanina zgęstnieje, o 2 protokół.
Pozostawić mieszaninę do całkowitego ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut.
Wlać zagęszczoną mieszankę jagodową do świeżych jagód, aż do całkowitego połączenia; wlać jagody i sos do kruchej skorupy ciasta.
Umieścić w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.