Świeże Ciasto Jagodowe I
Świeże ciasto jagodowe i wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 126 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Mieszanka soku z cytryny, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Świeży Brukowiec Jagodowy Z Sosem Jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Przygotować ciasto na dwa placki crust. Wybrać i umyć jagody.
Połącz cukier, mąkę, tapiokę, przyprawy i sól; wymieszaj z jagodami.
Dodaj sok z cytryny i skórkę, i odstawić na 10 do 15 minut.
Dobrze wymieszać i włączyć do ciasta pokryte 9 calowy talerz ciasto. Kropki z małymi kawałkami masła lub margaryny. Przykryć wierzchnią skórką.
Ciasto umieścić na najniższym regale w nagrzanym piekarniku.
Piec przez 10 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Podawać na ciepło lub na zimno.