Świeże Burgery Z Tuńczykiem Z Glazurą Imbirowo-Musztardową

Świeże Burgery Z Tuńczykiem Z Glazurą Imbirowo-Musztardową
Świeże Burgery z tuńczykiem z glazurą musztardową imbir może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.18 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 538 kalorii, 46g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Mieszanka sosu teriyaki, miód, tuńczyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Burgery z tuńczykiem żółtopłetwym z glazurą imbirowo-musztardową, Burgery z tuńczykiem z majonezem imbirowo-musztardowym, oraz Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym Chile-pikle Relish.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn