Śródziemnomorska Tarta Cebulowa
Śródziemnomorska tarta cebulowa to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Na $7.5 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1954 kalorie, 64G białka, oraz 73g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto chlebowe, pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Śródziemnomorska tarta pomidorowa na # SundaySupper, Śródziemnomorska tarta z tuńczykiem, pieprzem i cukinią, oraz Tarta Cebulowa.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto chlebowe zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Lekko nasmaruj arkusz ciastek.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli; zmniejszyć ogień do niskiej. Przykryć i gotować około 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie bardzo miękka. Wymieszać z bazylią i białym pieprzem.
Spłaszczyć ciasto w prostokąt na lekko posypanej mąką powierzchni.
Ciasto rozwałkować mąką wałkiem do ciasta na prostokąt o wymiarach 14x11 cali.
Umieścić na arkuszu cookie; odstawić 15 minut.
Łyżka mieszanki cebuli równomiernie na ciasto w ciągu 1 cala krawędzi. Ułóż anchois w kratowy wzór na cebuli. Top z oliwkami.
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Piec 15 do 20 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.