Śniadanie na grillu, styl Cabo wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 693 kalorie, 28g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, świeżo popękany pieprz, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Śniadanie na grillu, George Foreman Grill Kanapka Śniadaniowa, oraz Kubańskie hamburgery na grillu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: Grill i patelnia bochenkowa nieprzywierająca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Chorizo grillować do ogrzania, wyjąć na deskę do krojenia i posiekać, ostudzić. Niższy grill do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
W średniej misce ubij jajka i przyprawy trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać pokruszony ser i złożyć w chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kruszy
Starty Ser Jack, Podzielony
5
Patelnia natryskowa z nieprzywierającym sprayem. Umieścić bochenek patelni na grillu i pozostawić na 2 minuty, wlać mieszaninę jaj, w równych ilościach. Zamknij pokrywę na grillu i niech gotować przez 2 protokół. Następnie ostrożnie zacznij mieszać jajka małym widelcem. Kontynuuj, aż jajka zostaną ugotowane, mieszając, zamykając pokrywkę, pozwalając gotować 1 minutę, mieszając, powtórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podgrzej tortille na grillu. Wymieszaj jajko i umieść równe ilości na środku każdej tortilli, top z 1 łyżką salsy, 1 łyżką kwaśnej śmietany, plastrem awokado i posypką kolendry. Złożyć, zamykając 1 koniec, owinąć papierowym ręcznikiem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Awokado
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3 łyżki Oleju Roślinnego
Zęby Przyrodzenia
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Rozgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
W małej misce, połączyć olej i czosnek i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Umieścić poblano i jalapeno na grillu i gotować przez około 8 do 9 minut lub aż skóra jest zaczerniona, zdjąć z ognia i umieścić w torebce zamykanej i odstawić. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Dodaj kukurydzę i dynię Chayote do grilla i gotuj przez 4 minuty, następnie dodaj limonki, pomidory i zieloną cebulę i gotuj przez 4 minuty więcej, obracając warzywa, jeśli jest to konieczne do równomiernego gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chayote
Cały Imbir, Rozgnieciony
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Usuń wszystkie elementy z grilla na deskę do krojenia. Obrać poblano i jalapeno, wyrzucić nasiona i łodygi oraz pokroić w kostkę. Posiekaj pomidory, chajote, zieloną cebulę i usuń kukurydzę z kolby. W średniej misce łączymy warzywa, wyciskamy sok z limonki, dodajemy ocet i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, Rozgnieciony
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Chayote
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Czosnek wyjąć z oleju i dodać do salsy, podawać na ciepło z jajkami.