Muffinki Z Otrębami Jabłkowymi O Niskiej Zawartości Tłuszczu
Niskotłuszczowe babeczki z otrębami jabłkowymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 86 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jabłka, otręby pszenne, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Spróbuj Jabłko Cynamon Otręby Babeczki / Super Otręby Muffin Ciasto, Po Rodzynkach Otręby Sos Jabłkowy Otręby Płatki Muffinki, oraz Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz otręby i maślankę. Odstawić do namoczenia na 10 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj patelnię na muffinki lub użyj papierowych wkładek.
W dużej misce wymieszać mąkę, brązowy cukier i sodę oczyszczoną. Wymieszać z otrębami i białkami. Złóż starte jabłko. Ciasto podzielić na 12 filiżanek muffin.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 16 do 18 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia na 5 minut przed wyjęciem z patelni.