Śmierć musem czekoladowym

Śmierć musem czekoladowym
Śmierć przez mus czekoladowy może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 573 kalorie, 5G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, czekoladowe ciasteczka kanapkowe, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Śmierć musem czekoladowym, Śmierć przez czekoladę, oraz Śmierć przez czekoladę dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Obficie nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię z 2 bokami 3/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać zmiażdżone ciasteczka i zmiękczone masło lub margarynę. Wcisnąć mieszaninę równomiernie do nasmarowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 5 minut, a następnie odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Połącz 1 szklankę śmietany, czekolady, ekstraktu z wanilii i soli, w górnej części podwójnego kotła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
CzekoladaCzekolada
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
5
Podgrzewaj, aż czekolada całkowicie się stopi i mieszanina będzie gładka. Alternatywnie, jeśli masz Robot kuchenny, możesz wymieszać mieszaninę, umieszczając czekoladę, ekstrakt z wanilii i sól w misce procesora. Zagotować 1 szklankę śmietany na płycie kuchennej, następnie powoli wlać śmietanę do procesora z uruchomionym ostrzem. Kontynuuj proces, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
CzekoladaCzekolada
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PiecPiec
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać mieszaninę czekolady do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
W dużej misce ubić 2 szklanki schłodzonej śmietany z 1/4 szklanki cukru. Beat aż sztywne szczyty tworzą. Złóż bitą śmietanę do mieszanki czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
CzekoladaCzekolada
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać mieszaninę do ostudzonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Schłodzić ciasto co najmniej 6 godzin przed podaniem. Przed podaniem ubić pozostałą 1 szklankę śmietany z 1/4 szklanki cukru. Ubić na sztywno, następnie wyłożyć na wierzch ciasta końcówką z gwiazdką lub umieścić łyżkę na każdym plasterku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn