Łosoś Pieczony W Piecu Z Polewą Miso

Łosoś Pieczony W Piecu Z Polewą Miso
Pieczony w piecu łosoś z polewą Miso wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 9g białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, wodę, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczony łosoś z polewą Miso, Łosoś Z Miętową Polewą Miso, oraz Grillowany Łosoś Z Polewą Miso dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn