Łosoś Azjatycki Szkliwiony

Łosoś Azjatycki Szkliwiony
Azjatycki łosoś szkliwiony jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 36g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.26 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sos hoisin, płatki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łosoś Azjatycki Szkliwiony, Łosoś Azjatycki Szkliwiony, oraz Łosoś Azjatycki Szkliwiony.

Instrukcje

1
Umieść cukier, sos sojowy, sos hoisin, imbir, szczyptę płatków czerwonej papryki, czosnek i sok z limonki w średnim niereaktywnym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sos HoisinSos Hoisin
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do medium i gotować przez 15 do 20 minut, lub aż sos utworzy glazurę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
3
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Filety z łososia ułożyć na patelni brojlerów i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Odstawić na 15 minut. Dusić je aż gotowane przez, O 8 protokół, fastrygowanie ponownie z glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
6
Łososia wyjąć z ognia i jeszcze raz zalać glazurą przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
GlazuraGlazura
7
Smak
8
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
9
Roger Berkowitz, prezes i dyrektor generalny Legal Sea Foods od 1992 roku, rozpoczął pracę w rodzinnym targu rybnym w wieku dziesięciu lat. Często przedstawia swoje eksperckie opinie na temat przemysłu rybnego w segmentach informacyjnych sieci (CNN, CBS News, Eye on America, NBC Nightly News), udzielał porad kulinarnych i pokazów w The Today Show i Good Morning America, a także szeroko wykłada. Wraz z żoną Lynne mieszka w Newton w stanie Massachusetts.Jane doerfer jest współautorką poprzedniej książki kucharskiej Legal Sea Foods wraz z Georgem Berkowitzem. Jest autorką kilku książek kucharskich, w tym Going Solo in the Kitchen. Edward Koren jest stałym współpracownikiem The New Yorker i zilustrował wiele książek, w tym życie psa i jak jeść jak dziecko. Mieszka w Vermont.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Hot DogiHot Dogi

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn