Łatwy Sernik
Łatwy Sernik wymaga mniej więcej 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. 52 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz mąkę, jagody, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Easy Cheesecake-Serniki Jagodowe, Łatwy Sernik, oraz Łatwy sernik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. nasmaruj płytkę ciasta skracając, używając pędzla do ciasta. Zapisz Pie plate na później (będziesz go potrzebować w kroku 3).
Do blendera wlać mleko, ekstrakt migdałowy, cukier, mąkę i sól. Rozbij jajka po stronie blendera, pozwalając jajkom wsunąć się do blendera. Blender pokrywa z pokrywką. Mieszamy z dużą prędkością przez około 15 sekund.
Pokrój serek na małe kostki na desce do krojenia, za pomocą noża stołowego.
Do blendera dodać serek śmietankowy. Blender pokrywa z pokrywką. Blend 1 minuta.
Wlać mieszaninę do nasmarowanej płyty ciasta.
Piec przez 48 do 52 minut lub do momentu, aż sernik będzie lekko jiggly, gdy płyta ciasto jest wstrząśnięty. Użyj uchwytów do garnków, aby wyjąć talerz ciasta z piekarnika i umieścić go na stojaku chłodzącym drut.
Niech sernik ostygnie przez 1 godzinę. Sernik wstawić do lodówki na co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Sernik pokroić na 8 plastrów ostrym nożem.
Połóż plastry na talerzach deserowych.
Polewamy lodami plasterki sernika. Jeśli chcesz, posyp jagody na plastrach sernika.
Serwuj od razu. Resztki sernika przykryj folią i włóż do lodówki.