Ogony homara gotowane na parze w piwie
Ogony homara gotowane w piwie wymagają ok. 13 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis służy 2 i kosztuje 6,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 11g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Szampan i pomarańcza-ogony homara na parze en Papillote, Ogony homara pieczone dla 2, oraz Ogony Homara Pieczone.
Instrukcje
W średnim rondlu, na średnim lub wysokim ogniu, doprowadzić piwo do wrzenia.
Jeśli ogony homara są nadal w skorupie, najpierw podziel skorupę wzdłuż.
Umieść kosz na parowiec na garnku. umieść rozmrożone ogony homara w koszu i przykryj. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut.