Łatwy krem czekoladowy
Przygotowanie łatwego ciasta Fudge zajmuje około 1 godziny i 12 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 146 kalorii , 1 g białka i 7 g tłuszczu . Za 16 centów za porcję przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 15 osób. Ten przepis z Allrecipes wymaga masła, cukru pudru, mleka i mieszanki do ciasta. 131 osób uznało ten przepis za pyszny i sycący. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawy). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Cake Batter Chocolates , Aloo Bonda ~ Fried-Batter Covered-Spicy Potato Dumplings i Batter For Deep Fried Fish .
Instrukcje
Nasmaruj tłuszczem formę o wymiarach 9x13 cali.
Wymieszaj mieszankę do ciasta i cukier puder w dużej misce, nadającej się do użytku w kuchence mikrofalowej.
Do mieszanki ciasta i cukru dodaj masło i mleko, nie mieszając.
Podgrzewać w kuchence mikrofalowej przez 2 minuty, od razu zamieszać.
Wlać masę do przygotowanej formy i odstawić do lodówki na 1 godzinę, aż masa stężeje.