Łatwy i szybki szwajcarski stek

Łatwy i szybki szwajcarski stek
Łatwy i szybki szwajcarski stek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,46 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. 109 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papryki, cebuli, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Easy Swiss Steak: Obfity Stek Z Kostki, Łatwy, Wolno Gotowany Stek Szwajcarski, oraz Marynata do steków, szybko i łatwo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. W misce wymieszaj mąkę, sól i pieprz oraz paprykę. Pogłębiać steki w mieszaninie mąki i umieścić na patelni. Brązowe steki po obu stronach i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
StekStek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W wolnej kuchence, naprzemienne warstwy steku, zielona papryka, czerwona papryka, cebula i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
PomidorPomidor
CebulaCebula
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przykryć i gotować od 6 do 8 godzin na niskim poziomie, aż steki będą bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia81
Magazyn