Łatwy Chrupiący Pieczony Łosoś Z Musztardą
Łatwy chrupiący Łosoś pieczony musztardą jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 36g białka, oraz 18g tłuszczu. 4794 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chleb kanapkowy, musztardę zbożową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, Klon-Musztarda Pieczony Łosoś, oraz Miód Musztarda Pieczony Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokości i dostosuj stojak do 6 cali poniżej elementu. Pulsuj chleb w misce robota kuchennego, aż do wytworzenia grubych okruchów, około 10 do 12 jednosekundowych impulsów. Łososia doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
W średniej misce, wymieszać razem bułkę tartą, 1 łyżka masła, zarówno musztardy, i tymianek, szczypanie mieszaniny razem tak masło jest włączone i mieszanina skleja się. Doprawić solą i pieprzem.
Spód każdego fileta łososia rozłożyć cienką warstwą masła. Rozgrzej średnią patelnię na średnim ogniu przez 2 minuty.
Dodać łososia z masłem w dół i gotować bez ruchu, dopóki nie uformuje się ładna skórka, o 2 protokół. Ułóż okruchy łososia, a następnie przenieś do brojlerów. Broil aż okruchy są chrupiące i rumiane, 4 do 5 protokół.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.