Łatwe Włoskie Marynowane Krewetki
Łatwe Włoskie marynowane krewetki mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.05 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka liści bazylii, oleju roślinnego, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe Marynowane Krewetki, Łatwe Marynowane Grillowane Krewetki, oraz Łatwe Włoskie Krewetki Tortellini Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sałaty. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny do marynowania i mieszania smaków.
Tuż przed podaniem wymieszaj krewetki.
Odcedzić; podawać na talerzu wyłożonym sałatą. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.