Łatwe Warstwowe Ciasto Z Dynią Karmelową
Łatwe warstwowe karmelowe ciasto dyniowe wymaga z grubsza 3 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz brązowy cukier, pumpkin Pie spice, cool whip bitą polewa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie, Warstwowe Ciasto Z Dyni Orzechowej Z Karmelowo-Czekoladowymi Lukrami, oraz Łatwe babeczki dyniowe z serkiem karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ugotować w rondlu na średnim ogniu 5 min. lub do czasu stopienia pianek i dobrze wymieszania mieszaniny, często mieszając. Całkowicie fajne.
Rozprowadzić 1/2 szklanki orzechów na dnie skorupy; skropić 1/4 szklanki karmelu polewą. Przykryć połowę mieszanki dyni.
Dodaj 2 szklanki zimnego ubijania do pozostałej mieszaniny dyni; mieszaj delikatnie, aż do wymieszania.
Rozprowadzić na warstwie dyni w skorupie.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Przed podaniem polać pozostałym zimnym batem i polewą karmelową.