Łatwe Squash Brownies
Przepis łatwe Squash Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 4 godziny i 20 minut. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 74 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, original supreme premium brownie mix, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Squash Brownies, Łatwe Brownies, oraz Łatwe Blond Murzynki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Dynię przeciąć na pół w poprzek; usunąć nasiona.
Miejsce wyciąć bok do góry w naczyniu do pieczenia.
Dodaj 1 cal wody do naczynia. Przykryć folią.
Piec 1 godzinę lub do miękkości. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut. Użyj łyżki, aby zgarnąć nasze mięso squasha z muszli do średniej miski; Odrzuć skorupę.
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni sprayem do gotowania lub smarem ze skróceniem.
Dodaj Brownie mix, torebka z syropem czekoladowym, olej i jajko do squash w misce; mieszać razem, aż dobrze wymieszane.
Piec 8-calowy patelni 38 do 40 minut (9-calowy patelni 34 do 37 minut) lub aż wykałaczka włożona 2 cale z boków patelni wychodzi prawie czysty. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut.
W przypadku brownies pokrój w 8 rzędów na 5 rzędów. Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem.