Łatwe powolne kotlety wieprzowe słodko-kwaśne
Łatwe powolne kotlety wieprzowe słodko-kwaśne wymagają około 4 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 305 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, kotlety wieprzowe, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Slow Cooker kotlety wieprzowe ze słodko-kwaśną wiśnią, Łatwe kotlety wieprzowe ze słodko-kwaśną glazurą, oraz Slow Cooker wieprzowina słodko-kwaśna.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu. Zapiekać kotlety wieprzowe, aż rumiane, 1 do 2 minut na stronie.
Kotlety schabowe przełożyć do wolnej kuchenki.
Wymieszać brązowy cukier, ketchup, cebula, i sok z cytryny w misce; łyżka na kotlety wieprzowe.
Gotować na niskim poziomie, aż kotlety schabowe są bardzo miękkie, 4 do 6 godzin.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.