Łatwe Pieczenie Parmezanu Tilapia

Łatwe Pieczenie Parmezanu Tilapia
Łatwy pieczony parmezan Tilapian jest pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 119g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 1069 kalorii. Na 11,68 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Idź do sklepu i odbierz komentarze, masło, trzeci rok i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Łatwe Pieczenie W Piecu Parmezan Crusted Tilapia, Pieczony Parmezan Tilapia, oraz Pieczony Parmezan Tilapia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.Pat tilapia suche (jeśli zamrożone, należy najpierw rozmrozić) ręcznikiem papierowym i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
TilapiaTilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połóż na blasze do pieczenia rozpylonej nieprzywierającym sprayem i piecz przez 10-12 minut. Podczas pieczenia ryby wymieszaj masło z czosnkiem, tymiankiem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjmij rybę z piekarnika i delikatnie odwróć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Rozłóż około 1/2 łyżki mieszanki masła na rybę i podgrzać brojlery w piekarniku. Ustawić rybę pod brojlerem na około 2-3 minuty, lub do momentu, gdy ser stanie się złoty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podawać z cytryną.Jest tak wszechstronny! Możesz podawać z ryżem, na sałatce, w kanapce, a nawet z dodatkiem warzyw, jeśli lubisz takie rzeczy.posted in przepisy kulinarne, Seafood116 comments
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Składniki

4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZawsze chciałem Młynek Do PrzyprawZawsze chciałem Młynek Do Przypraw4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPamiętasz, jak zrobiłam masło czosnkowe do balsamicznego gnocchiPamiętasz, jak zrobiłam masło czosnkowe do balsamicznego gnocchi3(zima)masło w temperaturze pokojowejmasło w temperaturze pokojowej4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyNiektórzy mówią, że ser i ryba nie łączą się ze sobą. To nie dotyczy mnie. Ser pasuje do wszystkiego. Gdybym mógł, zjadłbym kanapkę z serem na chlebie serowym i zanurzył ją w zupie serowejNiektórzy mówią, że ser i ryba nie łączą się ze sobą. To nie dotyczy mnie. Ser pasuje do wszystkiego. Gdybym mógł, zjadłbym kanapkę z serem na chlebie serowym i zanurzył ją w zupie serowej4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPomyślałem, że to będzie całkiem dobre na rybach. Zwłaszcza z dodatkiem seraPomyślałem, że to będzie całkiem dobre na rybach. Zwłaszcza z dodatkiem sera1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarty / rozdrobniony parmezantarty / rozdrobniony parmezan1slicecytryna do serwowaniacytryna do serwowania4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySałatka gruszkowo-adiseSałatka gruszkowo-adise1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaJest też tak wszechstronny! Podajesz go z ryżem, na sałatce, w kanapce, a nawet z dodatkiem warzyw ... jeśli lubisz takie rzeczyJest też tak wszechstronny! Podajesz go z ryżem, na sałatce, w kanapce, a nawet z dodatkiem warzyw ... jeśli lubisz takie rzeczy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPodawać z cytrynąPodawać z cytryną4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyIdealnie łuszcząca się i pysznaIdealnie łuszcząca się i pyszna4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMam dla ciebie prostą, szybką kolację! I obejmuje dwie z moich podstawowych grup żywności: masło i serMam dla ciebie prostą, szybką kolację! I obejmuje dwie z moich podstawowych grup żywności: masło i ser0(może być lub przeglądać)2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku4filety tilapia (użyłam świeżych, ale myślę, że mrożone też powinny działać)filety tilapia (użyłam świeżych, ale myślę, że mrożone też powinny działać)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŁatwe Pieczenie Parmezanu TilapiaŁatwe Pieczenie Parmezanu Tilapia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŁatwe Pieczenie Parmezanu TilapiaŁatwe Pieczenie Parmezanu Tilapia2011116by Jessica on Styczeń 26by Jessica on Styczeń 26116komentarzekomentarze4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyObecnie Kruszenie NaObecnie Kruszenie Na4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyJak Pozostać W Miłości Z MężemJak Pozostać W Miłości Z Mężem4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMogę to zrobić później.Mogę to zrobić później.4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyNawigacja po wpisachNawigacja po wpisach4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyposted in przepisy kulinarne, Owoce morzaposted in przepisy kulinarne, Owoce morza4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrawdziwa historiaPrawdziwa historia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRok TrzeciRok Trzeci4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMoże Ci Się SpodobaćMoże Ci Się Spodobać

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn