Łatwy pieczony parmezan Tilapian jest pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 119g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 1069 kalorii. Na 11,68 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Idź do sklepu i odbierz komentarze, masło, trzeci rok i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Łatwe Pieczenie W Piecu Parmezan Crusted Tilapia, Pieczony Parmezan Tilapia, oraz Pieczony Parmezan Tilapia.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.Pat tilapia suche (jeśli zamrożone, należy najpierw rozmrozić) ręcznikiem papierowym i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Tilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Połóż na blasze do pieczenia rozpylonej nieprzywierającym sprayem i piecz przez 10-12 minut. Podczas pieczenia ryby wymieszaj masło z czosnkiem, tymiankiem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozłóż około 1/2 łyżki mieszanki masła na rybę i podgrzać brojlery w piekarniku. Ustawić rybę pod brojlerem na około 2-3 minuty, lub do momentu, gdy ser stanie się złoty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Podawać z cytryną.Jest tak wszechstronny! Możesz podawać z ryżem, na sałatce, w kanapce, a nawet z dodatkiem warzyw, jeśli lubisz takie rzeczy.posted in przepisy kulinarne, Seafood116 comments
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Skórki Z Cytryny
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.