Łatwe Domowe Ciastka
Łatwe domowe ciastka to Wegetariańskie przepis na 120 porcji. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 17 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Mieszanka masła, masła, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Łatwe Domowe Ciastka, Łatwe ciasto truskawkowe z domowymi herbatnikami, oraz Angel Biscuits: łatwe ciastka z drożdżami.
Instrukcje
Zmiękczone masło pokroić na mąkę blenderem do ciast lub 2 widelcami, aż kostki masła pokryją się mąką. Używając rąk, delikatnie połącz, aż mieszanina będzie przypominać mały groszek. Maślankę mieszamy widelcem, aż do wymieszania. (
Mieszanina będzie mokra.)
Obróć ciasto na obficie obsypaną mąką powierzchnię i wklep do grubości 1/2 cala.
Ciasto pokroić dobrze obsypaną mąką 2-calową okrągłą foremką i ułożyć na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Piec w 450 przez 9 do 11 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika i posmarować ciepłymi herbatnikami roztopionym masłem.
* Skrócenie 1/3 szklanki może być zastąpione.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy mąki białej lilii.
Dodaj 1 szklankę rozdrobnionego sera Cheddar do mieszaniny masła i mąki tuż przed dodaniem maślanki. Postępuj zgodnie z zaleceniami.