Łatwe Batony Nadziewane Czekoladą I Karmelem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać łatwy czekolada karmel wypełnione bary spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 13 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, ekstrakt z wanilanu, skąpa łyżeczka soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Nadziewane Czekoladą I Karmelem, Karmelowe Płatki Owsiane Orzech Bary, oraz Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowy kwadratowy metalowy patelnia z folią i folią natryskową za pomocą sprayu do gotowania lub po prostu linia z folią nieprzywierającą.Roztopić masło w rondlu lub naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej, a następnie zdjąć z ognia i ostudzić.Dokładnie wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól w misce do mieszania. Wymieszać z cukrem i owsem.
Żółtko i wanilię ubić na schłodzonym roztopionym maśle, następnie wlać do suchej mieszanki i wymieszać, aż się kruszy. Rezerwa około 1 szklanki mieszanki i umieścić go w lodówce do schłodzenia (łatwiej kruszyć równomiernie, jeśli jest zimno). Wciśnij pozostałe do patelni.Rozpakuj czekoladowe kwadraty i ułóż je w równomiernej warstwie na cieście.Na wierzch rozdrobnić zarezerwowane ciasto.
Piec przez 20 do 22 minut, a następnie ostudzić całkowicie w temperaturze pokojowej (lub schłodzić, aby przyspieszyć).
Posypać chipsy lub orzechy, jeśli używasz.Podnieś z patelni i pokrój na 16 kwadratów lub 8 prętów.