Łatwa Japońska Zupa Stekowa

Łatwa Japońska Zupa Stekowa
Łatwa japońska zupa Stekowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, wodę, groszek śnieżny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 386 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest świetne. Spróbuj Japanese Steakhouse Ginger Salad Dressing CopyCat Shogun Steak, Outback Steakhouse Walkabout Soup, oraz Outback Steakhouse Potato Soup-Copycat dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś rosół z kurczaka, wodę, imbir, czosnek i sos sojowy na wolnym ogniu w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać z kurczakiem i powrócić do gotowanego na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i kontynuuj gotowanie, aż kurczak będzie miękki i nie będzie już różowy w środku, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sos SojowySos Sojowy
Cały KurczakCały Kurczak
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wymieszać z groszkiem śnieżnym i marchewką i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
MarchewMarchew
3
Dodać grzyby, i kontynuować gotowanie, aż warzywa będą miękkie, o 3 protokół. Wymieszać z zieloną cebulą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn