Łatwa Biała Pizza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Easy White Pizzan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 682 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, ciasto do pizzy, mleko ricotta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwa Biała Pizza z kiełbasą, Łatwa Biała Pizza Szpinakowa, oraz Cztery Serowe Białe Brokuły Pizza (Łatwe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 14-calowa okrągła patelnia do pizzy
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Dostosuj stojak piekarnika do dolnej trzeciej części piekarnika.
Posmaruj patelnię do pizzy olejem. Na powierzchni roboczej, za pomocą rąk, wciśnij ciasto do pizzy na duży płaski dysk I przenieś je na nasmarowaną patelnię. Używając palców, naciśnij ciasto, aż rozciągnie się na obwód patelni. Utwórz ciasto "wargi" wokół zewnętrznych krawędzi patelni.
Posmaruj lekko całą powierzchnię ciasta olejem czosnkowym i przebijaj widelcem dno skórki, aby zapobiec bulgotaniu.
Równomiernie rozprowadzić mozzarellę na skorupie. Za pomocą 2 łyżki, dollop łyżeczka wielkości kopce ricotta równomiernie na mozzarella. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i równomiernie posypać posiekanym oregano.
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika, aż skorupa będzie złoty kolor i ser jest bąbelkowy i brązowieje na górze, 25 do 30 protokół. Ostudzić na patelni przez 10 minut przed udekorowaniem dodatkowym oregano i pokroić na 8 sztuk.
Uwaga kucharza: spróbuj kupić świeże ciasto do pizzy z lokalnej pizzerii; tylko pamiętaj, aby pozostawić je w temperaturze pokojowej na kilka minut, ponieważ cieplejsze ciasto jest łatwiejsze do pracy.