Zwęglone Tacos kukurydziane w chrupiących, serowych skorupkach Taco
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Zwęglone Tacos kukurydziane w chrupiących wszystkich serowych skorupach Taco może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 0 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 0 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Miękka jajecznica i Chorizo w chrupiących, serowych skorupkach Taco, Taco Tuesday: Chrupiące Tacos Z Fasolą I Serem, oraz Zwęglona kukurydza i cukinia Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypełnij taco muszle z esquites i top z salsa verde.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."