Zupa Śliwkowa z lodem estragonowym

Zupa Śliwkowa z lodem estragonowym
Zupa Śliwkowa z miodowym estragonem jest bezglutenowe i wegańskie zupa. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki estragonu, sok z limonki, śliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Zupa Śliwkowa z estragonem i jeżynami, Granita winna, MIODOWA i Estragonowa, oraz Śliwkowy Estragon Smash.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę i cukier na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
2
Przełożyć 1/2 szklanki gorącego syropu do miski i wymieszać z estragonem, następnie ostudzić. Schłodzić pozostały syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Syrop estragonowy wlać przez bardzo drobne sito do metalowej miski, odrzucając ciała stałe. Zmiksować w blenderze i wymieszać z syropem estragonowym. Zamrozić w maszynie do lodów, a następnie przenieść do hermetycznego pojemnika i umieścić w zamrażarce, aby utwardzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Melon MiodowyMelon Miodowy
EstragonEstragon
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Śliwki pokroić w kostkę, aby zmierzyć 1/2 szklanki i zapas. Pozostałe śliwki grubo posiekać i przecier w 2 partiach z 1 szklanką schłodzonego syropu (łącznie) w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkaśliwka
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przecieru wlać przez bardzo drobne sito do miski, naciskając i odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać pokrojone w kostkę śliwki, sok z limonki i schłodzony syrop do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
śliwkaśliwka
SyropSyrop
4
Zupę podawać natychmiast, posypane gałkami lodu spadziowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melon MiodowyMelon Miodowy
ZupaZupa
LódLód
1
* Lód miodowy można wykonać 1 tydzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melon MiodowyMelon Miodowy
LódLód
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn