Zupa z szynki i fasoli
Resztki szynki i zupa z fasoli Lima może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz cebulę, mielony pieprz, szynkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Zupa z szynki i fasoli, Zupa Fasolowa Lima, oraz Zupa z szynki i fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś fasolkę lima, szynkę, wodę, cebulę, ziemniaki, masło, ser topiony, skrobię kukurydzianą, sól selera i pieprz do wrzenia w dużym garnku. Mieszaj do rozpuszczenia masła. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, około 1 godziny.