Zupa Z Soczewicy Po Włosku
Włoska zupa z soczewicy zajmuje około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka granulek bulionu wołowego, brązowego cukru, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Z łyżką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Włoska Zupa Z Soczewicy, Włoska Zupa Z Soczewicy, oraz Włoska Zupa Z Soczewicy.
Instrukcje
W dużym rondlu pokrytym sprayem do gotowania podsmaż cebulę, seler i marchewkę na oleju, aż będą prawie miękkie. Dodaj wodę, soczewicę, pietruszkę, bulion i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub do miękkości soczewicy, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj koncentrat pomidorowy, ocet, brązowy cukier i sól; podgrzej.
Posyp każdą porcję serem.