Zupa z kurczakiem i makaronem wolnoopalaczowym
Przepis na zupę z kurczaka i makaronu ramen jest gotowy w około 8 godzin i 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Na 2,34 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka groszku cukrowego, pędów bambusa, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Rosół Z Makaronem, Slow Cooker Rosół Z Makaronem, oraz Slow Cooker Rosół Z Makaronem.
Instrukcje
W 3 1/2 lub 4-quart powolnej kuchence, warstwa udek z kurczaka, marchew, seler, pędy bambusa, kasztany wodne i Zawartość opakowania przyprawowego z mieszanki zupy.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 7 do 8 godzin.
Około 10 minut przed podaniem wyjąć kurczaka z wolnej kuchenki; umieścić na dużym talerzu. Kurczaka rozdrobnić 2 widelcami; powrócić do powolnej kuchenki i dobrze wymieszać. Grubo rozbić makaron z zupy wymieszać do zupy. Wymieszaj rozmrożony groszek cukrowy. Przykryć; gotować dodatkowe 10 minut lub do makaronu są miękkie.
Tuż przed podaniem wymieszać cebulę. W razie potrzeby dodać sól i pieprz do smaku.