Zupa Z Korzenia Marchwi I Kolendry
Zupa z korzenia marchwi i kolendry to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański zupa. Ten przepis służy 6. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, korzenie kolendry, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Zupa z marchwi i kolendry, Zupa z marchwi i kolendry, oraz Zupa z marchwi i kolendry.
Instrukcje
Ustaw duży ciężki dół lub żeliwny piec holenderski na średnim ogniu.
Dodać nasiona kolendry i tosty, aż pachnące, o 1 do 2 protokół.
Dodać oliwę z oliwek garnek i wymieszać do pokrycia nasion.
Dodaj cebulę, korzenie kolendry i czosnek. Gotować mieszając często aż dobrze zmięknie, o 6 protokół.
Dodać marchew i seler. Gotować mieszając często, aż warzywa zaczynają kolor, o 8 Więcej minut. Podgrzej patelnię winem.
Dodać bulion i pozostawić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do gotować. Gotować odkryte, aż marchewki są bardzo miękkie, o 10 protokół.
Wyjmij z ognia i użyj blendera zanurzeniowego, aby z grubsza puree zupy według własnych upodobań. Może być konieczne dostosowanie konsystencji z odrobiną wody. Doprawić solą i pieprzem. W razie potrzeby ponownie podgrzać zupę.
Udekoruj kolendrą i podawaj na ciepło.