Zupa Z Korzenia Marchwi I Kolendry

Zupa Z Korzenia Marchwi I Kolendry
Zupa z korzenia marchwi i kolendry to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański zupa. Ten przepis służy 6. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, korzenie kolendry, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Zupa z marchwi i kolendry, Zupa z marchwi i kolendry, oraz Zupa z marchwi i kolendry.

Instrukcje

1
Ustaw duży ciężki dół lub żeliwny piec holenderski na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać nasiona kolendry i tosty, aż pachnące, o 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
TostyTosty
3
Dodać oliwę z oliwek garnek i wymieszać do pokrycia nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj cebulę, korzenie kolendry i czosnek. Gotować mieszając często aż dobrze zmięknie, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
Dodać marchew i seler. Gotować mieszając często, aż warzywa zaczynają kolor, o 8 Więcej minut. Podgrzej patelnię winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać bulion i pozostawić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do gotować. Gotować odkryte, aż marchewki są bardzo miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
StadoStado
7
Wyjmij z ognia i użyj blendera zanurzeniowego, aby z grubsza puree zupy według własnych upodobań. Może być konieczne dostosowanie konsystencji z odrobiną wody. Doprawić solą i pieprzem. W razie potrzeby ponownie podgrzać zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
8
Udekoruj kolendrą i podawaj na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn