Zupa z kiełbasą i szpinakiem
Need a danie główne bezglutenowe? Kiełbasa i szpinak zupa może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser romano, wodę, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem), Zupa Ze Szpinakiem, oraz Zupa z kiełbasy, ziemniaków i szpinaku.
Instrukcje
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w dużym rondlu pokrytym sprayem do gotowania na dużym ogniu, aż zbrązowieje, mieszając do kruszonki.
Dodać cebulę i 2 łyżeczki czosnku na patelnię; gotować przez 2 protokół. Wymieszać w 1/2 szklanki wody, fasoli, pomidorów i bulionu. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Odkryć i gotować przez 3 protokół lub do lekko gruby.
Wyjąć z ognia i wymieszać ze szpinakiem, bazylią i oregano. Chochla 1 1/2 szklanki zupy do każdej z 4 misek, i posypać każdą porcję z 1 1/2 łyżeczki sera.
Wino uwaga: ta pyszna zupa potrzebuje wina, które jest ostre i średnio treściwe, takie jak California pinot gris (aka pinot grigio). Chrupkość wina równoważy bogactwo kiełbasy i gęstość fasoli. Jednocześnie ciało wina jest wystarczająco duże, aby wytrzymać wagę tych składników. Spróbuj Morgan Pinot Gris "R & D Franscioni Vineyard" 2006 (Santa Lucia Highlands, Kalifornia), $ - Karen MacNeil