Zupa Z Indyka Bazyliowego

Zupa Z Indyka Bazyliowego
Zupa z indyka bazyliowego to bez nabiału przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 15g białka, oraz 3G tłuszczu. Za 77 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka pieprzu, pomidorów w puszkach, płatków pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa alfabetowa z bazylią pomidorową z mini klopsikami z indyka, Bazylia Hamburgery Z Indyka, oraz Turcja Basil Chili.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze sześć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 7-10 minut lub do miękkości makaronu i warzyw. Dodaj indyka i pietruszkę; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn