Chipotle zupa z czarnej fasoli jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chipotle chile, kolendrę, mielony kminek goya i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Czarnej Fasoli Chipotle, Chipotle Sweet Potato Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Chipotle zupa z czarnej fasoli z kremem z awokado.
Instrukcje
1
W misce blendera, dodać 1 puszka czarnej fasoli, chipotle chile i sos i 2 szklanki wody. Puree do gładkiej, około 30 sekund; odstawić.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać cebulę i paprykę; gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać czosnek i kminek; gotować, aż pachną, o 30 sekund więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano
5
Dodaj mieszaninę bulionu z kurczaka, zarezerwowane puree z czarnej fasoli i pozostałe Czarne fasole; doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio niskiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zupa zgęstnieje i smaki się razem, o 10 protokół.