Zupa Z Czarnej Fasoli
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Zupa z czarnej fasoli może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz fasolę, Gruboziarnisty pieprz, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces 1 puszka fasoli w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Odcedzić drugą puszkę fasoli.
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości. Wymieszaj przetworzoną fasolę, odsączoną fasolę, pozostałą puszkę fasoli, bulion i następne 5 składników.
Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i dusić, często mieszając, 15 minut.
Podawać z pożądanymi dodatkami.