Zupa z BROKUŠ' ów VELVEETA® i szynka
Zupa BROKUĹ ' owa VELVEETA® z szynkÄ ... jest bezglutenowe zupa. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 46 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać kawałki brokułów, olej, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj VELVEETA® serowa zupa Brokuĺ ' owa, VELVEETA® brokuły kurczak i ziemniaki, oraz VELVEETA® One Pot serowy kurczak i brokuły ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować na rozgrzanym oleju w dużym rondlu na średnim ogniu 5-7 min. albo do przetargu. Wymieszać z mlekiem. Doprowadzić do duszenia, często mieszając.
Dodać AKSAMITKĘ i brokuły; gotować i mieszać 6 do 8 min. albo do czasu rozpuszczenia VELVEETY i podgrzania brokułów.
Wymieszać z szynką i kukurydzą; gotować 4 do 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.