Zupa Wołowo-Jęczmienna

Zupa Wołowo-Jęczmienna
Need a dairy free main course? Zupa wołowo-jęczmienna może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, mniej sodu bulion wołowy, jęczmień perłowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa jęczmienno-wołowa, oraz Zupa Wołowo-Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj wołowinę do patelni; gotować 4 protokół lub aż rumiane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Usuń wołowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj marchew, seler, cebula, i grzyby na patelni; gotować 6 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj wołowinę; beztłuszczowy, mniej sodu bulion wołowy; i liść laurowy. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż wołowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać jęczmień perłowy; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż jęczmień perłowy będzie miękki. Wymieszać z solą i pieprzem. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bez Tłuszczu Mniej Sodu Bulion WołowyBez Tłuszczu Mniej Sodu Bulion Wołowy
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Jęczmień PerłowyJęczmień Perłowy
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn