Zupa Wołowo-Jęczmienna
Need a dairy free main course? Zupa wołowo-jęczmienna może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, mniej sodu bulion wołowy, jęczmień perłowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa jęczmienno-wołowa, oraz Zupa Wołowo-Jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wołowinę do patelni; gotować 4 protokół lub aż rumiane, często mieszając.
Dodaj marchew, seler, cebula, i grzyby na patelni; gotować 6 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Dodaj wołowinę; beztłuszczowy, mniej sodu bulion wołowy; i liść laurowy. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż wołowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać jęczmień perłowy; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż jęczmień perłowy będzie miękki. Wymieszać z solą i pieprzem. Odrzuć liść laurowy.