Zupa warzywna w miseczkach na chleb
Need a dairy free main course? Zupa warzywna w miseczkach na chleb może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, bułki, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miski Do Warzyw Moo Shu, Miski Burrito Z Warzywami, oraz Warzywne Curry Quinoa Miski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij cienki 2-calowy Okrągły plaster z wierzchołków rolek.
Wyjmij chleb z wnętrza każdej rolki, pozostawiając 1/2-calową skorupę z boku i na dole. (Zachowaj przycinki do chleba do innego użytku.)
Podgrzej zupę, warzywa i fasolę w rondlu 3-quart na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut, aż warzywa będą miękkie i zupa jest gorąca.
Napełnij miski zupy jedną trzecią pełną zupą.
Roladki ułożyć na wierzchu zupy. Łyżka dodatkowej zupy do bułek, pozwalając trochę zupy przelać do misek.