Zupa Taco Z Indyka

Zupa Taco Z Indyka
Zupa taco z indyka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka mielonego kminku, fasoli, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Taco Z Indyka, Zupa Z Indyka Chili Taco, oraz Zupa Taco Z Indykiem I Fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu i wymieszać z mielonym indykiem. Gotuj i mieszaj, aż indyk będzie kruchy, równomiernie rumiany i nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Przełożyć indyka do miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W tej samej patelni, mieszać w cebuli; gotować i mieszać, aż cebula jest prawie półprzezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać marchew i seler. Nadal gotować i mieszać do miękkości, o 8 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
5
Wymieszaj kukurydzę, czosnek, przyprawę taco, kminek, chili w proszku, suszone oregano i około 1/4 szklanki kolendry wraz z gotowanym indykiem. Gotować i mieszać, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Suszone OreganoSuszone Oregano
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
6
Wymieszać w pomidory, fasola, zielony pieprz chile, oliwki, rosół z kurczaka, woda, i sok z limonki. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i nadal gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Usuń połówki chile i udekoruj pozostałą kolendrą przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn