Zupa Taco
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Zupa Taco może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka fasoli ranczo, kukurydza kernel, polewy: chipsy kukurydziane, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco, No Time Taco Soup-zrób szybką i łatwą zupę, która jest smaczna i gotowa w zaledwie kilka minut, oraz Zupa Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa mielona wołowina w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, stale mieszając, 8 do 10 minut lub do momentu, gdy mięso kruszy się i nie jest już różowe; odcedzić. Wróć do holenderskiego pieca.
Fasola pinto wymieszać, dalej 8 składników, i 2 szklanki wody do wołowiny; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić, mieszając od czasu do czasu, 30 minut.
Podawać z pożądanymi dodatkami.
* 1 1/2 szklanki bulionu z kurczaka można zastąpić.
Posyp rozdrobniony ser pepper Jack na 6 (6-calowych) tortillach mącznych o rozmiarze fajita. Złożyć tortille na pół, nacisnąć delikatnie, aby uszczelnić i rozprowadzić masło na każdej. Gotować quesadillas w gorącej patelni 2 do 3 protokół z każdej strony, aż rumiane.