Zupa serowa Wisconsin II

Zupa serowa Wisconsin II
Wisconsin Cheese Soup II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 467 kalorii, 21g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka brokułów, mąka, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wisconsin Beer Cheese Soup, Wisconsin Potato Cheese Soup, oraz Wisconsin Zupa Serowa Kalafiorowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu na średnim ogniu połącz marchew, brokuły, wodę i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
BrokułyBrokuły
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
W dużym rondlu ugotuj cebulę na maśle na średnim ogniu, aż cebula będzie przezroczysta. Wymieszać z mąką i pieprzem; gotować 1 minutę. Wymieszać z mlekiem. Doprowadzić do wrzenia, następnie wymieszać z serem, aż się rozpuści. Wymieszać z warzywami i płynem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
SerSer
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Rozgrzać i podawać.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn