Zupa Ryżowo-Kukurydziana

Zupa Ryżowo-Kukurydziana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z dzikiego ryżu i kukurydzy. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz kukurydzę, pieprz, skondensowany bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa kukurydziana z dzikim ryżem, Świeża kukurydza z dzikim ryżem, oraz Wegańska Kukurydza I Dziki Ryż Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w 4-ćwiartkowym holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Czosnek, marchew i cebulę gotować na maśle około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać z mąką, solą, gałką muszkatołową i pieprzem. Wymieszać z dzikim ryżem, wodą i bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki RyżDziki Ryż
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
4
Wymieszać pozostałe składniki.
5
Podgrzewać tylko do gorąca (nie gotować).

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn