Zupa Quingombo (Portorykańska)
Zupa Quingombo (Portorykańska) może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz oscar Mayer boczek, SOS sofrito bazy, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Portorykańska zupa z owoców morza: Asopao de Mariscos, Portorykańska zupa Chuletón AKA Xmas ham bone Soup, oraz Krab Portorykański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować i wymieszać w dużym rondlu na średnim ogniu 5 min.
Dodać okrę; gotować i mieszać 3 min. Wymieszać bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 20 min.
W międzyczasie, cebulę, sofrito i pieprz umieścić w pojemniku blendera; przykryć. Zmiksować na średniej prędkości, aż utworzy się gęsta pasta; odstawić.
Rozgrzać sos w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać mieszankę cebuli; gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodaj do mieszaniny bulionu. Gotować 10 min., mieszając od czasu do czasu.